Dr. Mariana Grigore


Asistent Universitar Dr. Marina Grigore este in primul rand un medic calificat. Formata in prima Clinica Dermatologica a Spitalului Colentina, a lucrat de la inceput in echipa Prof. Dr. Olga Simionescu, ca urmare a rezultatului exceptional de la examenul de Rezidentiat: s-a calificat in pozitia a 10-a din 5320 de candidati.

A fost apoi admisa prin concurs la Doctorat in Dermatologie, pe care l-a absolvit cu calificativul “Foarte bine”, avand o tema referitoare la cancerul cutanat.

Cu o acuratete de diagnostic, talent chirurgical si abilitate in terapia dermatologica, Dr. Marina Grigore exceleaza in cazurile de second opinion in maladiile autoimune, patologie tumorala, dermatoscopie, chirurgie dermatologica, dermatopediatrie.

Originara din Tulcea, Dr. Grigore este pasionata nu numai de literatura medicala de specialitate, dar si de Dostoievsky. Activitatea de cercetare stiintifica in echipa Prof. Simionescu se oglindeste prin lucrari publicate in reviste importante din SUA, indexate in sistemul ISI (v. PubMed).

Un pacient care pleaca de la consult pe deplin lamurit
asupra afectiunii sale reprezinta garantia unui tratament de succes.
Cred intr-o medicina bazata pe dovezi si consider ca intr-o specialitate cu peste 5000 de boli
nu exista limita sau pauza in ceea ce priveste pregatirea medicala.
Fiecare pacient reprezinta un caz, cu particularitati medicale si emotionale,
iar tratamentele si comunicarea trebuie adaptate de fiecare data.
Le multumesc studentilor mei care m-au invatat sa explic simplu si clar.
Ii multumesc echipei in care mi-am format gandirea medicala si mi-am consolidat etica fata de pacient.

Doctor Marina Grigore