Crioterapie

Cryolift Skin Perfusion/Skin perfusion LED therapy reprezinta tehnici anti-ageing non-invazive revolutionare, ce combina efectele biostimulatoare ale crioterapiei/terapiei LED cu formule topice concentrate, in protocoale individualizate si personalizate pentru fiecare pacienta, pentru un efect de intinerire “fara bisturiu”, fara reactii adverse, cu pana la 10 ani in minus.

Crioterapia este recunoscuta pe plan mondial pentru efectele sale benefice, atat pe tenul normal, cat si pe cel patologic (cu diverse afectiuni dermatologice). Metoda se bazeaza pe principiul socului termic (efectul Peltier), prin care temperatura pielii scade treptat pana la -18°C. La nivelul dermului au loc cicluri succesive de vasoconstrictie si vasodilatatie, care imbunatatesc circulatia cutanata si cresc aportul de oxigen la nivelul tegumentului. Rezultatul este de lifting imediat al trasaturilor, eradicarea semnelor de oboseala, netezirea si catifelarea pielii, care ramane vizibil iluminata si cu aspect sanatos.

Skin Perfusion

Tehnica revolutionala “state-of-the-artSkin Perfusion adauga crioterapiei, topice inalt specializate pentru diversele necesitati ale tenului si puternic concentrate, care patrund in etapele de vasodilatatie si actioneaza in profunzimea pielii, cu efecte anti-ageing vizivile rapid, chiar imediat dupa tratament.

Terapia cu lumina LED

Terapia cu lumina LED are la baza stimularea mecanismelor regenerative cutanate. LED-ul reprezinta o lumina rece, cu lungime de unda specifica, ce penetreaza profund in derm, unde este transformata in energie ce poate fi utilizata direct de catre celulele cutanate. Combinata cu Skin Perfusion, terapia cu lumina LED determina o accelerare a tuturor bio-mecanismelor regenerative ale pielii. Rezultatul: stimulata din interior, pielea produce mai mult colagen si elastina. O data procesul de regenerare initiat, celulele dermului vor functiona la capacitate optima, lasand pielea mai ferma si catifelata.

Filorga Paris

Gama de concentrate si seruri Filorga Paris, utilizata in protocoalele Skin Perfusion, este rezultatul a peste 30 ani de cercetare internationala in domeniul medicinii estetice. Aceasta gama este alcatuita din produse special concepute pentru fiecare deficit cutanat care apare in cadrul procesului de imbatranire, respectiv: pierderea tonusului, deshidratare, pierderea luminozitatii, aparitia si accentuarea ridurilor, a petelor si a cearcanelor. In cadrul evaluarii dermatologice anterioare tratamentului se va stabili combinatia optima de produse, pentru fiecare pacienta, in functie de deficitele cutanate diagnosticate, dar si de rezultatul global dorit de aceasta.

Protocol anti-ageing personalizat

Cheia unui tratament anti-ageing de scucces sta insa in diagnosticarea corecta a profilului cutanat al fiecarei paciente. Necesitatile cutanate sunt diferite de la pacienta la pacienta, in functie de varsta, life style, nivel de stress, expunerea la UV, background genetic, tratamente anterioare efectuate, obiceiuri de ingrijire zilnica. De asemenea, in compunerea unui protocol corect si eficient, este esential de luat in calcul existenta eventualelor afectiuni dermatologice existente (acnee, rozacee, melasma, dermatita periorala, atopie, dermatita seboreica). In cazul in care acestea exista, este necesar un tratament medical anterior pentru tratarea afectiunii, urmat de adaptarea protocolului anti-ageing la necesitatile specifice ale pacientei, astfel incat sa se se obtina efectul optim de intinerire combinat cu mentinerea remisiunii clinice a afectiunii preexistente.

Cryolift Skin Perfusion/Skin perfusion LED therapy

Cryolift Skin Perfusion/ Skin perfusion LED therapy practicata de experti in ingrijirea cutanata, atat a tenului normal, cat si a tenului cu probleme (medici dermatologi) combina tehnici anti-ageing non-chirugicale cu produse concentrate cu efect demonstrat de remodelare cutanata si cu tehnici de masaj facial specializat, pentru a va oferi rezultate vizibile imediate anti-imbatranire, precum si o experienta relaxanta unica. Este recomandat pentru ingrijirea anti-ageing o data la 2-4 saptamani, dar si inaintea orcarui eveniment important, realizand si o baza de machiaj excelenta, pentru un look desavarsit in momentele importante pentru tine.

Efecte Cryolift Skin Perfusion/ Skin perfusion LED therapy

 • lifting non-chirurgical (fata, decolteu, bust, periocular)
 • reduce vizibil ridurile
 • tonifiere
 • elasticitate
 • hidratare
 • revitalizare
 • mentine efectele tratamentelor dermatologice
 • antiseboreic
 • anti-cearcane
 • uniformizeaza textura pielii
 • stralucire si iluminare ten
 • antiinflamator cutanat
 • tratamentul cicatricilor faciale
 • drenaj limfatic
 • fotorejuvenare
 • depigmentare